Къща за куче – Кафява

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

127,00лв.352,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Перфектната къща за куче. Подходяща е за използване, както на открито в двора, така и в закрити помещения, като например вашата всекидневна, тераса или коридор. Къщите за кyчета са изключително прецизно изработени, като при нейното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за вашите кучета. Дървеният материал използван при изработката на къщата за кучета е от импрегниран и добре обработен иглолисттна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепипа и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на вашето куче и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители.

Разполага с монтирани крачета, за по-лесно местене и транспортиране, а същевременно по този начин къщата за кучета е по-високо от земята, което допринася за по-добрата топлоизолация.

 

 

 

 

къща за куче, къща за кучета, къща за кученце, къщи за кучета, къщи за кученца, къщи за куче, дворна къща за куче, колиба за куче, колиба за кученце, колиба за кучета, колиби за кучета, колиби за кученца, кучешки къщи, кучешка къща, кучешка колиба, кучешки колиби

Характеристики

Тегло Няма
Размери Няма
Размер

, , , , ,

Тип продукт

Къща за кучета

Предназначение

За двор и градина

Форма

Пправоъгълна

Материал

Иглолистна дървесина

Ключови характеристики

Слънцезащитна

Цвят

Кафаво-Бежов

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото