Дървена детска маса със столчета

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

28,00лв.90,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Зарадвайте Вашето дете с нещо интересно, различно и практично . Детските дървени масички със столчета са изключително прецизно изработени, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за децата. Дървеният материал използван при изработката на детската масичка и столчетата е от импрегнирана и добре обработена иглолистна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепила и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на децата и безупречната устойчивост на продукта срещу атмосферни влияния и други вредители. Масата може да се комплектува с до 4 столчета. Възможност за използване на открито и закрито.

Характеристики

Тегло Няма
Размери Няма
Размер

Дължина: 50cм.
Ширина: 50cм.
Височина: 45cм.

Маса

Маса, Маса+ 2 стола, Маса+1 стол, Стол

Предназначение

За двор и градина

Форма

Правоъгълна

Материал

Иглолистна дървесина

Ключови характеристики

Забавление за деца

Цвят

Цветна

Тип продукт

Дървена детска маса със столчета

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото