Дървено иглу за куче и коте

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

90,00лв.100,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Приказните ни дървени иглута с уютни плюшени или водонепромокаеми възглавници са идеалното място за почивка на вашия домашен любимец. Изработени изключително прецизно, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за вашите любимци. Дървеният материал използван при изработката им е от импрегнирана и добре обработена иглолистна дървесина. Независимо от цвета или стила, всяко от тях е уникалнo благодарение на индивидуалния си дизайн.

Характеристики

Тегло Няма
Размери Няма
Размер

Дължина:53см.
Ширина:35см.
Височина:70см.

Тип продукт

Иглу за куче и коте

Предназначение

За вътрешно ползване

Форма

Триъгълна

Материал

Иглолистна дървесина

Ключови характеристики

уют

Цвят

,

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото