Къща за котка – Винтидж

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

85,00лв.115,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Къщите за котки Като в Приказките са подходящи за използване, както на открито, така и в закрити помещения, като например във вашата всекидневна, тераса или коридор. Къщите за котки са изключително прецизно изработени, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за вашите котки. Дървеният материал използван при изработката на къщата за котки е от импрегниран и добре обработена иглолисттна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепипа и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на вашето коте и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители.

Разполага с монтирани крачета, за по-лесно местене и транспортиране, а същевременно по този начин къщата за котки е по-високо от земята, което допринася за по-добрата топлоизолация.

Характеристики

Тегло Няма
Размери Няма
Размер

, ,

Тип продукт

Къща за котки

Предназначение

За двор и градина / Вътрешно ползване

Форма

Правоъгълна

Материал

Иглолистна дървесина

Брой врати

1

Ключови характеристики

Слънцезащитена

Цвят

Винтидж

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото