Къща за куче – Маша и Мечокът

Рейтинг:
4.4/5

 

  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

187,00лв.275,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Приказната ни къща за куче „Маша и Мечокът“ е подходяща за използване, както на открито в двора, така и в закрити помещения, като например вашата всекидневна, тераса или коридор. Къщата за кyче е изключително прецизно изработена, като при нейното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което я прави красива и в същото време здрава и напълно безопасна за вашите кучета. Дървеният материал използван при изработката на къщата за куче е от импрегнирана и добре обработена иглолистна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепила и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на вашето куче и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители.

Разполага с монтирани крачета, за по-лесно местене и транспортиране, а същевременно по този начин къщата за кучета е по-високо от земята, което допринася за по-добра топлоизолация.

Характеристики

Тегло Няма
Размери Няма
Тип продукт

Къща за кучета

Предназначение

За двор и градина

Форма

Пправоъгълна

Материал

Иглолистна дървесина

Ключови характеристики

Слънцезащитна

Цвят

Жълт

Размер

,

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото