Къща за зайци

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

79,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Мечтаният дом за твоето зайче
Подходящ за използване на открито и в закрити помещения.

Къщите за зайци са изключително прецизно изработени, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за зайците. Къщите за зайци разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода. Дървеният материал използван при изработката на къщата за зайци е от импрегниран и добре обработен иглолисттна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепипа и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на зайците и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители.В съчетание с Вашия стил те могат да бъдат импегнирани или опушени.

Характеристики

Тегло 7 кг
Размери 45 × 45 × 45 см
Тип продукт

Къща за зайци

Предназначение

За двор и градина / Вътрешно ползване

Форма

Квадратна

Материал

Иглолистна дървесина

Ключови характеристики

Слънцезащитена

Размер

Дължина: 45см.
Ширина: 45см.
Височина: 45см.

Цвят

,

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото