Кокошарник, Дървена клетка за пилета, Къща за пернати

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени.
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина.

Цена:

308,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Перфектната къща за пилета. Подходяща е за използване, както на открито в двора, така и в закрити помещения. Клетките за пилета са изключително прецизно изработени, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за вашите пернати любимци. Дървеният материал използван при изработката на клетката за птици е от импрегниран и добре обработен иглолистна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепила и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на вашете пилета и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители.

Характеристики

Тегло 25 кг
Размери 110 × 69 × 75 см
Цвят

Оранжев

Тип продукт

Къща за пернати

Предназначение

За двор и градина

Материал

Иглолистна дървесина

Ключови характеристики

Слънцезащитна

Форма

Правоъгълна

Размер

Дължина: 110cм.
Ширина: 69cм.
Височина: 75cм.
Светъл отвор: 40/50см.

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото