Зайчарник, Дървена клетка за заек, Къща за заек от дърво

Рейтинг:
4.4/5
  • Ръчно изработени
  • Безвредни боя и лак на водна основа.
  • Естествена дървесина
  • Произведени в България

Цена:

242,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Перфектната къща за зайчета. Подходяща е за използване, както на открито в двора, така и в закрити помещения. Зайчарниците са изключително прецизно изработени, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за вашите зайци. Дървеният материал използван при изработката на клетката за зайци е от импрегниран и добре обработен иглолистна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепила и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на вашето зайче и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители. Разполага с монтирани крачета, за по-лесно местене и транспортиране, а същевременно по този начин къщата за зайци е по-високо от земята, което допринася за безопасността на зайците. Зайчарника е комплектуван с дървена стойка за сено и купа за фураж/гранула.

Характеристики

Тегло 25 кг
Размери 88 × 60 × 80 см
Тип продукт

Дървена клетка за заек

Предназначение

За двор и градина

Материал

Иглолистна дървесина

Форма

Правоъгълна

Цвят

Опушено Дърво

Ключови характеристики

Слънцезащитна

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото