Къща с Хранилка за птици- Многоцветна

Рейтинг:
4.4/5

Цена:

23,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

Ако харесвате песента на птиците и искате да ги поканите във вашия двор подсигурете им дом! Ако прекарвате времето с децата сред природата,помогнете на близкия парк да бъде по-привлекателен за децата и по-уютен за птиците! Подарете на любимото си място едно от нашите предложения!

Къщите с Хранилки за птици са изключително прецизно изработени, като при тяхното конструиране са използвани единствено и само висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави и напълно безопасни за птиците. Дървеният материал използван при изработката на къщата за птици е от импрегнирана и добре обработена иглолистна дървесина. Използваме единствено и само екологични и високоефективни лепила и консумативи, които гарантират за максималната безопасност на птиците и безупречната устойчивост на къщата срещу атмосферни влияния и други вредители.

Характеристики

Тегло 0,300 кг
Размери 24 × 12 × 21 см
Тип продукт

Къща с Хранилка за птици

Предназначение

За двор и градина

Форма

Пправоъгълна

Материал

Иглолистна дървесина

Цвят

Многоцветна

Ключови характеристики

Слънцезащитна

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото