Водоустойчив барбарон

Изчерпан

Рейтинг:
4.4/5
-стабилна, неплъзгаща се повърхност;
приемат формата на тялото;
– ръчно изработени;
-произведени в България.

Цена:

60,00лв.

Как да изберете подходящ размер къща за куче?

Често задаван въпрос, който задават нашите клиенти! Прочетете преди да закупите за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор!

Описание

През последните години барбароните станаха любимият аксесоар не само на малките деца, но и на вяко куче и коте .

Барбароните могат да се използват навсякъде, където искате, колкото ви е необходимо: в градината, в хотела, в офиса, на терасата, под навеса. Можете да направите средата на вашите домашни любимци по-удобна, комфортна и уютна.

Всички модели са изработени от качествени материали, с модерен и стилен дизайн, за да предлагат комфортна обстановка. Приемат формата на тялото на вашето коте или куче, като осигуряват меко седене благодарение на полистиреновите перли.Освен това, са изключително лесни за поддръжка и почистване.

Голямо удобство е външният калъф, който е снабден с дълъг и удобен цип. Благодарение на него, лесно можете да свалите калъфа и да го изперете. Препоръчваме Ви винаги да използвате ниска температура (не повече от 30°C) и ниски степени на центрофуга (до 600 оборота/мин).

Друго предимство на нашите барбарони за кучета и котета е, че имат вътрешен калъф, който съдържа пълнежа и също се затваря с цип. Така при необходимост можете да допълните от пълнежа. Друга отличителна характеристика на нашите барборони за котки и кучета е, че пълнежът е от полистиренови перли. Те са напълно рециклируеми и екологично безопасни. НЕ отделят вредни вещества и са водоустойчиви. Това ги прави резистентни на плесени, бактерии и акари.

Характеристики

Размер

S

Тип продукт

Водоустойчив барбарон

Предназначение

За двор и градина

Форма

крушовидна

Материал

Водоустойчив плат

Ключови характеристики

уют

Цвят

кафяв

Доставка

Ние доставяме вашите поръчки с помощта на куриерска фирма „Еконт Експрес“, като ви предоставяме възможност да преглед и тест на продуктите, които сте поръчали преди да заплатите необходимата сума!

Ако продуктът, който сте получили не е подходящ за вашите нужди, може да го върнете или да го замените с друг!


Еконт Експрес - Доставка - Къщи за кучета!

Вижте нашата видео презентация

Вижте краткото видео представяне на нашите къщи за кучета! Къщичките са изработени детайлно с висококачествени материали, което ги прави красиви и в същото време здрави. Разполагат с монтирани крачета, за лесно преместване и по-добра изолация от пода.

Пускане на видеото